//Logeren op het water
//Logeren op het water
Logeren op het water 2019-02-28T21:12:39+00:00

Logeren op het water

Ben je op zoek naar een originele overnachting? Boek dan eens een overnachting op het water. Heerlijk genieten van kabbelend water, een zonsondergang, de natuur en leuk gezelschap. Super origineel om kado te geven aan je vriend/vriendin of leuk om met vrienden te doen. Hieronder vind je een aantal suggesties voor leuke plekken om te slapen op het water. Je kunt logeren op het water op een (drijvend) bootje, een cruiseschip of een hut. Heb je zelf een suggestie dan hoor ik het graag!

Overnachten water rotterdam

Christina Onassis Yachthotel (Zuid-Holland / Rotterdam)

Overnacht op dit mooie jacht van 32 meter. Het jacht heeft 5 suites waar je een mooie nacht op het water beleeft. Ook voor je lunch en ontbijt kun je terecht op de boot. Plof lekker neer in een van de zonnestoelen en geniet van het water.

Bekijk locatie
logeren op water friesland

Vaarhuis (Friesland)

Hoe gaaf is dit, overnachten op een varend bootje over de mooie wateren in Friesland. Voorzien van alle gemakken zodat je een zeer ontspannen verblijf op het water beleeft. Compleet voorzien van keuken, dek en je wordt gevaren.

Bekijk locatie
overnachting water friesland

Boot “de Roef” (Friesland)

Heerlijk genieten van de Friese wateren tijdens je verblijf op deze boot Vios. Het nostalgische interieur zorgt ervoor dat je de vroegere tijden herbeleeft. Er ligt een leuk Cafe in de buurt waar je heerlijk kunt ontbijten.

Bekijk locatie
Unieke overnwachting water

Houseboat Enjoy (Friesland)

Laat jezelf lekker varen over de mooiste wateren van Friesland. Geniet van een luxueus onderkomen, mooie natuur, het water en  goed gezelschap. Aan alles is gedacht!

Bekijk locatie
Mooiste fotos