/Meren Europa
/Meren Europa
Meren Europa 2020-01-13T21:36:56+00:00

Vakantie vieren aan een meer in Europa

Europa kent ontzettend veel mooie meren.  Denk aan de grote meren in het Noorden van Italië zoals het Gardameer of het Comomeer. Of wat te denken van de meren in de bergen in Oostenrijk zoals de Ossiacher see? Maar ook dichter bij huis vind je veel leuke meren zoals in Duitsland de Edersee of in ons eigen landje het Ijsselmeer of het Veerse meer.

Vakantie aan een meer heeft iets unieks. Het rustig kabbelende water zorgt voor een aangenaam sfeertje en werkt zeer ontspannend. Kinderen kunnen rustig zwemmen in het water en je hebt altijd een leuke horizon om naar te kijken. De dorpjes hebben een romantische en authentieke uitstraling en je kunt heerlijk wandelen en fietsen. Oftewel een garantie voor een leuke vakantie voor het hele gezin!

Handig overzicht van meren die bij jouw situatie passen

Het aanbod van meren is groot. Wij helpen je daarom graag in je zoektocht door de leukste meren van Europa op een overzichtelijke manier aan je voor te stellen. Bespaar tijd door makkelijk en snel je ideale vakantie aan een van de meren te vinden door onze overzichtelijke kaart en/of de filterfuncties. Je kunt op twee manieren hieronder je favoriete bestemming vinden:

  1. Zoek op kaart: met de kaart kun je snel bekijken waar de meren liggen en welke het best aan je eisen voldoet qua locatie. Alle meren zijn aangegeven met een paars icoon en bevatten een link naar de pagina waar het meer verder wordt toegelicht.
  2. Zoek met filters: Zoek je liever op kenmerken van een meer zoals weer, grootte van meer en reisafstand? Onder de kaart vind je op deze pagina een aantal filtermogelijkheden om snel je favoriete meer te vinden.Gem. temp. zomer
Toepassen
Grootte
Toepassen
Landen
Toepassen
Regio
Toepassen
Reisafstand
Toepassen
Zwemkwaliteit
Toepassen
Mooiste fotos