/Duitsland
/Duitsland
Duitsland 2020-01-13T21:27:57+00:00

Vakantie met kinderen aan een Duits meer

Duitsland kent een ruim aanbod van meren. Je vindt een aantal meren op slechts een paar uur rijden van Nederland zoals de Laacher see  en de Edersee. Verder richting het zuiden bij de Oostenrijkse grens vind je meren die een schitterend uitzicht hebben op de bergtoppen zoals de Bodensee. En ook het noorden van Duitsland kent een aantal meren zoals o.a. de Muritzsee welke gunstig gelegen ligt voor een uitstapje naar Berlijn.

Duitsland is ook een fijn vakantieland. Je geniet van mooie natuur en de prijs-kwaliteitverhouding is altijd piekfijn in orde. Ook met kinderen is Duitsland een fijn land, vanwege de gunstige prijzen kun je nog voor een leuke prijs uit eten. En ook zijn er veel voorzieningen voor kinderen. Dit merk je bijvoorbeeld al aan de Duitse parkeerplekken onderweg waar vaak een speeltuin voor kinderen bijzit. Maar ook kent Duitsland veel pretparken en dierentuinen. Oftewel het hele gezin van jong tot oud kan zich in Duitsland prima vermaken!

Ontdek onze handige zoekfuncties

Weet je nog niet waar je precies naartoe wilt? Bespaar tijd door makkelijk en snel je ideale vakantie aan een van de Duitse meren te vinden door onze overzichtelijke kaart en/of de filterfuncties. Je kunt op twee manieren hieronder je favoriete bestemming vinden:

  1. Zoek op kaart: met de kaart kun je snel bekijken waar de meren in Duitsland liggen en welke het best aan je eisen voldoet qua locatie. Alle meren zijn aangegeven met een paars icoon en bevatten een link naar de pagina waar het meer verder wordt toegelicht.
  2. Zoek met filters: Zoek je liever op kenmerken van een meer zoals weer, grootte van meer en reisafstand? Onder de kaart vind je op deze pagina een aantal filtermogelijkheden om snel je favoriete meer te vinden.

Laaj je inspireren en ontdek de veelzijdigheid van de Duitse meren.
Gem. temp. zomer
Toepassen
Grootte
Toepassen
Regio
Toepassen
Reisafstand
Toepassen
Zwemkwaliteit
Toepassen
Mooiste fotos