/Zwitserland
/Zwitserland
Zwitserland 2020-01-13T21:47:24+00:00

Zwitsers meer als volgende vakantiebestemming?

Dat Zwitserland veel te bieden heeft is bij iedereen wel bekend. Daarom is een vakantie aan een Zwitsers meer ook voor iedereen aan te bevelen om dit mooie land te ontdekken. Je vindt in Zwitserland een aantal grote meren. Een van die meren is het Lago Maggiore welke voor een deel in Zwitserland ligt. Maar ook het meer van Lugano is schitterend. Deze beide meren liggen ook voor een deel in Italië, dus dat bied je ook de optie op het Italiaanse leven te ontdekken. Ook het meer van Geneve is een bezoek meer dan waard. Dit is het grootste binnenmeer van Midden-Europa en ligt mooi gelegen met uitzicht op indrukwekkende bergtoppen.

Vind overzichtelijk je nieuwe vakantiebestemming in Zwitserland

Wij helpen je in je zoektocht door de leukste meren van Zwitserland aan je voor te stellen. Bespaar tijd door makkelijk en snel je ideale vakantie aan een van de Zwitserse meren te vinden door onze overzichtelijke kaart en/of de filterfuncties. Je kunt op twee manieren hieronder je favoriete bestemming vinden:

  1. Zoek op kaart: met de kaart kun je snel bekijken waar de meren in Zwitserland liggen en welke het best aan je eisen voldoet qua locatie. Alle meren zijn aangegeven met een paars icoon en bevatten een link naar de pagina waar het meer verder wordt toegelicht.
  2. Zoek met filters: Zoek je liever op kenmerken van een meer zoals weer, grootte van meer en reisafstand? Onder de kaart vind je op deze pagina een aantal filtermogelijkheden om snel je favoriete meer te vinden.Gem. temp. zomer
Toepassen
Grootte
Toepassen
Regio
Toepassen
Reisafstand
Toepassen
Zwemkwaliteit
Toepassen
Mooiste fotos