/Oostenrijk
/Oostenrijk
Oostenrijk 2020-01-13T21:39:56+00:00

Vakantie vieren aan een meer in Oostenrijk

Meren in Oostenrijk: schoon water, fantastisch gelegen tussen de bergen, authentieke dorpjes en veel activiteiten voor de kinderen. Oostenrijk is een heerlijk vakantieland en de meren zijn een mooie bestemming om alles wat Oostenrijk zo mooi maakt te beleven. De provincie Karinthië is rijk aan meren, je vindt hier o.a.   de Ossiacher see welke een schitterend uitzicht biedt op een mooie bergketen. Ook de Millstatersee ligt in Karinthië en is het op een na grootste meer van deze regio. Meer in het noorden van Oostenrijk vind je ook een aantal meren zoals de Bodensee welke deels in Oostenrijk ligt.

Oostenrijk staat met name bekend om haar fantastische natuur. Denk aan de vele bergen en de mooie alpenweides. Vanwege de veelzijdige natuur kun je hier goed wandelen maar ook mountainbiken of lekker watersporten op een van de meren. Ook voor de kinderen zijn er veel kindvriendelijke wandel en fietsroutes en zijn er vaak bij berghutten of restaurants speeltuintjes.

Welk van de Oostenrijkse meren is geschikt voor mij en mijn gezin?

Wij helpen je in je zoektocht door de leukste meren van Oostenrijk aan je voor te stellen. Bespaar tijd door makkelijk en snel je ideale vakantie aan een van de Oostenrijkse meren te vinden door onze overzichtelijke kaart en/of de filterfuncties. Je kunt op twee manieren hieronder je favoriete bestemming vinden:

  1. Zoek op kaart: met de kaart kun je snel bekijken waar de meren in Oostenrijk liggen en welke het best aan je eisen voldoet qua locatie. Alle meren zijn aangegeven met een paars icoon en bevatten een link naar de pagina waar het meer verder wordt toegelicht.
  2. Zoek met filters: Zoek je liever op kenmerken van een meer zoals weer, grootte van meer en reisafstand? Onder de kaart vind je op deze pagina een aantal filtermogelijkheden om snel je favoriete meer te vinden.Gem. temp. zomer
Toepassen
Grootte
Toepassen
Regio
Toepassen
Reisafstand
Toepassen
Zwemkwaliteit
Toepassen
Mooiste fotos