/Nederland
/Nederland
Nederland 2020-01-13T21:38:40+00:00

Vakantie in eigen land, geniet van de Nederlandse meren

Lekker genieten van watersport en recreatie zonder lang te hoeven rijden, dat is een vakantie aan een meer in Nederland. Nederland is een waterland en we hebben dan ook een flink aantal mooie meren en plassen. Elk meer heeft zijn eigen charme en biedt je leuke dorpjes en veel mogelijkheden om watersporten te beoefenen, lekker te zwemmen, heerlijk te ontspannen op een leuke camping of vakantiepark en met de kinderen erop uit te gaan. Het Ijsselmeer is het grootste meer van Nederland en grenst aan een aantal provincies. Verblijf bijvoorbeeld in Friesland om dit mooie meer te ontdekken. Maar ook het Veerse meer in Zeeland is een aanrader. Voor gezinnen is dit meer ook ideaal vanwege de ondiepe oevers.

Vind het meer dat bij je past

Wij helpen je in je zoektocht door de leukste meren van Nederland aan je voor te stellen. Bespaar tijd door makkelijk en snel je ideale vakantie aan een van de Nederlandse meren te vinden door onze overzichtelijke kaart en/of de filterfuncties. Je kunt op twee manieren hieronder je favoriete bestemming vinden:

  1. Zoek op kaart: met de kaart kun je snel bekijken waar de meren in Nederland liggen en welke het best aan je eisen voldoet qua locatie. Alle meren zijn aangegeven met een paars icoon en bevatten een link naar de pagina waar het meer verder wordt toegelicht.
  2. Zoek met filters: Zoek je liever op kenmerken van een meer zoals weer, grootte van meer en reisafstand? Onder de kaart vind je op deze pagina een aantal filtermogelijkheden om snel je favoriete meer te vinden.Gem. temp. zomer
Toepassen
Grootte
Toepassen
Regio
Toepassen
Reisafstand
Toepassen
Zwemkwaliteit
Toepassen
Mooiste fotos