/Frankrijk
/Frankrijk
Frankrijk 2020-01-13T21:32:35+00:00

Met het gezin naar de Franse meren

Frankrijk is mooi en dat geldt ook voor de Franse meren. Je vindt in Frankrijk een aantal schitterende meren zoals bijvoorbeeld het meer van Annecy welke een mooi uitzicht geeft op de bergen. Je rijdt hier in ongeveer 9 uur naartoe. Maar ook het vlakbij het meer van Annecy gelegen meer van Bourget heeft haar eigen charme en is een bezoek waard. Dit is het grootste gletsjermeer van Frankrijk  en je kunt hier heerlijk wandelen.

Naast de meren heeft Frankrijk natuurlijk nog veel meer te bieden. De wijnen zijn heerlijk, de stokbroden en croissants smaken altijd ovenvers en het klimaat is zeer aangenaam. Niet zo gek dus dat Frankrijk een van de populairste vakantiebestemmingen van Nederlanders is.

Vind makkelijk je ideale Franse meer

Wij helpen je in je zoektocht door de leukste meren van Frankrijk aan je voor te stellen. Bespaar tijd door makkelijk en snel je ideale vakantie aan een van de Franse meren te vinden door onze overzichtelijke kaart en/of de filterfuncties. Je kunt op twee manieren hieronder je favoriete bestemming vinden:

  1. Zoek op kaart: met de kaart kun je snel bekijken waar de meren in Frankrijk liggen en welke het best aan je eisen voldoet qua locatie. Alle meren zijn aangegeven met een paars icoon en bevatten een link naar de pagina waar het meer verder wordt toegelicht.
  2. Zoek met filters:Zoek je liever op kenmerken van een meer zoals weer, grootte van meer en reisafstand? Onder de kaart vind je op deze pagina een aantal filtermogelijkheden om snel je favoriete meer te vinden.Gem. temp. zomer
Toepassen
Grootte
Toepassen
Regio
Toepassen
Reisafstand
Toepassen
Zwemkwaliteit
Toepassen
Mooiste fotos